Leuk dat u onze website bezoekt!
Waardeert u onze website en de selectie bijzondere wijnen? Zeg het voort! Wij zijn elke dag te bereiken om u te woord te staan. Heeft u vragen en of opmerkingen, laat het ons weten.

Mvg Louise Leroux

Image thumbnail

Zuid Afrika

“Ambachtelijke, biologische en sensationele wijnen”

LOUISE LE ROUX

Zuid-Afrika: Nergens zijn de verschillen zo groot als in dit land. Er is veel strijd geleverd maar het heeft ook 4 Nobelprijswinnaars voor de vrede gebracht. Het is een land van hartverscheurende armoede, maar ook van economische successen. Zuid-Afrika waar je enorme natuurlijke verschillen aantreft er zijn woestijnen, tropische wouden, kust-fynbos en hooglandse bosvelden.

In Zuid-Afrika ervaar je de magische krachten van donker Afrika, je kunt er uren aan een stuk lopen op verlaten stranden, je verliest je hart in Kaapstad en het ruige landschap van de Karoo blijf je verbazen. Indrukwekkend is de enorme gastvrijheid van de lokale bevolking of je nu een bezoek brengt aan een township of wijngebied in de Klein Karoo.

Zuid-Afrika kijkt vooruit en werkt aan een gezonde economische groei. Kinderen worden geleerd uit te blinken in o.a. letterkunde, technologie, sport en in het maken van unieke wijnen. Zo is er een jonge generatie wijnmakers opgegroeid die de wereld aan het veroveren is met unieke prachtige wijnen. Ze zijn goed opgeleid, werken hard en denken innovatief. Het resultaat: Zuid-Afrika wordt op de kaart gezet als leverancier van aparte wijnen met een heel eigen exclusief karakter.

Meer weten over de wijnhuizen?

Benieuwd naar de wijnhuizen waar de prachtige Zuid-Afrikaanse wijnen van Le Roux Wijnimport worden gemaakt? Lees meer over de wijnhuizen op de home pagina »

“The Democracy Series”

Doon Stevens

Doon Stevens groeide op op Backsberg Estate, waar hij zijn jeugdliefde ontmoette en trouwde. Het leven was aanvankelijk een worsteling, maar vandaag is hij een kelderassistent die gepassioneerd is door wijnmaken en een trotse huiseigenaar.