Leuk dat u onze website bezoekt!
Waardeert u onze website en de selectie bijzondere wijnen? Zeg het voort! Wij zijn elke dag te bereiken om u te woord te staan. Heeft u vragen en of opmerkingen, laat het ons weten.

Mvg Louise Leroux

WIJN PROEVERIJ

Laat Louise je op reis nemen in de wonderwereld van Zuid Afrikaanse wijnen en geniet tegelijkertijd van ware Afrikaner gastvrijheid in Nederland.

ONVERGETELIJKE AVOND

Laroux biedt wijnproeverijen op speciale aanvragen aan. Dan creëert zij een onvergetelijke avond met zelfgemaakte hapjes.

EXCLUSIEVE WIJNEN

Naast een beeld-presentatie over Zuid-Afrika opgevolgd door het proeven van exclusieve wijnen, gezellig en informele sfeer.

Deze wijnen kom je niet tegen in de supermarkt!

Louise is met haar 5 zussen en broer grootgebracht onder de sterren en zomerzon van de Klein Karoo op de boerderij Doornkraal. Hier wordt met o.a. Struisvogels en wijn de kost verdiend. Haar wortels liggen dus in Afrika, maar zij woont tegenwoordig met haar man en 3 kinderen in Stevensbeek. Hier is zij ambassadrice voor de beste wijnen uit Zuid-Afrika.

Elk jaar zoekt Louise persoonlijk een aantal wijnen van klein wijnboeren uit om in Nederland bekend te stellen. De wijnen worden gekeurd op grond van de smaakprofiel, oorspronkelijkheid en waarde voor geld.

Een proeverij voor gezelschappen vanaf 10 mensen is te boeken, maar heeft u andere wensen, dan is alles bespreekbaar. Vraag voor een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u op uw verjaardag of een ander feest ook lekkere wijnen schenken? Ik kom met gekoelde wijnen, glazen etc. en uw gasten kunnen de hele avond proeven door u gekozen wijnen uit mijn assortiment. Voor een vrijblijvende offerte op maat, kunt u via het contactformulier een aanvraag sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wine is one of the most civilized things in the world and one of the most natural things of the world that has been brought to the greatest perfection, and it offers a greater range for enjoyment and appreciation than, possibly, any other purely sensory thing.” – Ernest Hemingway