Leuk dat u onze website bezoekt!
Waardeert u onze website en de selectie bijzondere wijnen? Zeg het voort! Wij zijn elke dag te bereiken om u te woord te staan. Heeft u vragen en of opmerkingen, laat het ons weten.

Mvg Louise Leroux

Image thumbnail

Relatiegeschenken

“Wijncadeau & Relatiegeschenken”

“Relatiegeschenken: wijn voor elk budget, in ieder aantal, in stijl verpakt, met kaart en/of productbeschrijving, verzending naar binnen - en buitenland.”

GEEF WIJN
CADEAU!

Kijk in onze webwinkel voor een kleine selectie van geschenken, maar er is veel meer mogelijk, neem gerust contact met ons op voor een geschenk op maat.

Een wijncadeau is niet alleen een leuk en origineel cadeau voor buren of vrienden, ook voor bedrijven biedt een wijn als cadeau de uitkomst als relatiegeschenk of kerstgeschenk. Een wijn cadeau krijgen is al jaren een van de meest gewaardeerde relatiegeschenken. Geef uw zakenrelaties bijvoorbeeld een origineel wijncadeau binnen een specifiek thema, of verwen uw medewerkers met een goede fles wijn in hun kerstpakket Zoekt u een mooi cadeau voor een bruiloft, verjaardag, of is er iemand geslaagd? Wij stellen een cadeau op maat voor u samen met wijnen voor elke gelegenheid en geven u graag passend wijnadvies! U kunt tijdens het betaalproces ook een persoonlijke boodschap toevoegen voor de ontvanger.

“Wijncadeau & Relatiegeschenken”

LOUISE LE ROUX

Meerdere cadeaus tegelijk bestellen met verschillende verzendadressen? Dat kan! Neem contact met ons op het samenstellen van een wijncadeau op maat.

In onze webwinkel is een kleine selectie van cadeaus te zien die wij alvast hebben samengesteld. Daarnaast maken wij cadeaus op maat; precies zoals gewenst. Alles is mogelijk, van een enkel wijncadeau tot honderden relatiegeschenken. Met onze ervaring in het maken van geschenken (en kerstpakketten) willen wij u graag advies geven.

Informatie over wijncadeaus

Wilt u meer informatie over een wijncadeau en persoonlijke advies van Louise? Of wilt u meer geschenken bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op per mail.

Wat maakt ons uniek?

– De lekkerste wijnen met een verhaal en herkomst
– Cadeaus met onze wijnen voor elk budget
– Alle combinaties en thema’s zijn mogelijk
– Inclusief wenskaarten en productbeschrijvingen
– Wijncadeau verpakt in stijl
– Verzending binnen en buitenland