Leuk dat u onze website bezoekt!
Waardeert u onze website en de selectie bijzondere wijnen? Zeg het voort! Wij zijn elke dag te bereiken om u te woord te staan. Heeft u vragen en of opmerkingen, laat het ons weten.

Mvg Louise Leroux

Tickled Pink

HomeWineTickled Pink

Tickled Pink

Beste wijnvrienden,

Ik begin deze allereerste blog met gemengde gevoelens. We zitten met ze allen midden in een crisis tijd en niet te praten over de tijd die nog komen gaan. Ik had voor ogen om mijn jubileumjaar groots te vieren. Gelukkig kan dat nog – alleen ieder s in zijn eigen huis.

Herinner jullie nog wat de gedachte achter Tickled Pink was van mijn vader? “Drink hierdie vonkelwyn om die goeie dinge in die lewe te vier en om die sware tye draagliker te maak.” Besonder – want nie zo lang geleden heb ik een aantal doosjes wijn van Doornkraal kunnen kopen en deze juweeltjes bied ik jullie aan om samen op afstand met mij de nieuwe website en 10 jaar wijnimport te vieren.

De aanbieding:

Tot 2 flessen Tickled Pink vonkelwyn @ 17.50 per fles, meer als 3 flessen 15.50

Vanaf 6 flessen @ 13.50 per fles en een Tickled Pink champagne stop cadeau

Doornkraal Chenin Blanc sappige vrolijke witte wijn heerlijk bij Asperges @ 7.99 en vanaf 6 flessen 6.50

Doornkraal Kuierwyn heeft een klein zoetje en droogt daarna uit – verrassend! @ 8.50 en vanaf 6 flessen 7.50

Doornkraal Merlot soepel en schitterend als een Karoo sterrenhemel @ 8.99 en vanaf 6 flessen 7.50

Ik hou me aan de RIVM richtlijnen en daarom lever ik gratis vanaf 12 flessen tot aan uw stoeprand in de buurt van Boxmeer, Sint Anthonis en Venray en Cuijk. De factuur volgt per mail. Bestellingen via de mail, whatsapp 0620316451 of telefonisch. Ophalen in Stevensbeek is ook mogelijk  – vermeld wanneer u het wilt ophalen en ik zet het buiten neer. Opsturen is ook mogelijk, dan deel ik de leverkosten met u. 12 flessen is bijvoorbeeld 10 euro, dan betaal ik de helft daarvan.

De nieuwe website  – daar ben ik heel blij mee. Peter Knijff van Luxurybird heeft al zijn creativiteit erin gestoken. Maar heeft u op opmerkingen of ziet u iets fout erin staan, geef dat door aan ons.

Laatste maar niet de minste – de Zuid Afrikaanse wijnidustrie heeft een grote klap te verduren omdat de lockdown nu juis midden in het oogstseizoen zit. Reden genoeg om u erop te wijzen dat de import van wijnen drastisch terug gaan lopen of veel duurder gaan worden. Sla nu uw slag is mijn advies. en….blijft gezond.